Barendrecht (ZH)

Onlangs hebben wij EconVice in samenwerking met Hofrijn Combinatie installatiebedrijf uit Rotterdam 2 oude Lennox luchtverwarminginstallaties vervangen te Barendrecht.

In de oude situatie stond er een oude Lennox luchtverwarmer uit 1979 en een oude gasgestookte boiler.
Hofrijn Combinatie heeft de oude gasboiler vervangen door een nieuwe HR gaswand combiketel van Nefit en EconVice Nederland heeft het luchttechnische deel op zich genomen.

Deze combinatie bespaart de bewoner +/- 30 % op de jaarlijkse gasrekening en het comfort is veel comfortabeler geworden door de elektronische temperatuur regeling van de Brink Elan, tevens bespaart deze opstelling veel ruimte waardoor de bewoner extra ruimte heeft voor een wasdroger etc….
Op de plaats van de oude directgestookte Lennox luchtverwarmer is nu een indirect gestookte Brink Elan 25 luchtverwarmer gemonteerd die door de nieuwe Nefit cv-zijdig wordt aangestuurd, deze combinatie werkt perfect en zorgt voor een aangename comfortabele warmte in de woning d.m.v. de modulerende regeling van de cv- combiketel en de temperatuurgestuurde systeemventilator van de BRINK Elan 25 luchtverwarmer.

Onderstaand oude en nieuwe situatie;