Clean Air For Life Joure

Adem in, adem uit, virusvrije lucht met onze luchtreinigers met gepatenteerde NASA ActivePure-technologie!

Wie zijn wij;

Mijn naam is Johan Ruiter directeur, eigenaar van EconVice Nederland  “Air For Life” te Joure, sinds 1977 gespecialiseerd in luchttechniek m.b.t. luchtverwarming en ventilatietechniek  en leverancier van Brink Climate Systems.
Doordat wij ons inmiddels ruim 40 jaar met lucht in woningen bezighouden, hebben wij in november 2020 onze werkzaamheden uitgebreid met luchtreinigings-techniek m.b.t. binnenruimtes “Clean Air For Life”, vooral nu omdat wij steeds meer geconfronteerd worden met slechte binnen kwaliteit als het om fijnstof en virussen en bacteriën gaat.

Wij gaan niet over 1 dag ijs !

En dat wil zeggen dat wij net als voor onze luchtverwarming-systemen voor het beste product Brink Climate Systems  kiezen en dat betekent ook dat wij op zoek zijn gegaan naar de ons inziens de beste en duurzame luchtreiniging-systemen die zijn ontwikkeld! en zijn bij Aerus / ActivePure ®-luchtreinigings-technologie i.s.m. NASA ruimte-technologie uit gekomen.
Door gebruik te maken van technologie die is ontwikkeld voor gebruik bij verkenning van de ruimte, heeft ActivePure de luchtkwaliteit binnenshuis en de oppervlaktenormen veranderd.
We hebben aangedrongen op beleid dat in de eerste plaats rekening houdt met het welzijn van gezinnen, studenten, klanten, werknemers en het milieu.

“We begrijpen de waarde van een diepe ademhaling”

Onze toewijding om de zuiverst mogelijke binnenruimte te creëren, gaat dieper dan dit moment in de tijd: het zijn tientallen jaren van laboratoriumtests, het is iteratie op iteratie van onze apparaten en het is generaties van een familie die geïnvesteerd is in omgevingen die vrij zijn van zorgen over ziekteverwekkers.

Om die reden hebben wij voor de beste bewezen en door laboratorium geteste luchtreiniging-systemen gekozen die in samenwerking met AERUS (voorheen Electrolux) en de NASA – ruimte technologie zijn ontwikkeld!  Ontworpen voor actieve, continue oppervlakte- en luchtzuivering voor gezondheidszorg, commerciële en openbare voorzieningen en residentiële toepassingen. Deze ActivePure ®-technologie, is gepatenteerd en tot nu toe heeft deze technologie zijn belangrijkste impact in het dagelijks leven van binnenruimtes waar men woont en werkt.  “De gezondheid van mensen profiteert echt van de ultraschone lucht en oppervlakken die ActivePure ® creëert. “
“Er is gewoon geen ander product te vinden met deze unieke eigenschappen dan als deze luchtreinigers.” Onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure ®-technologie de krachtigste lucht- en oppervlakte-zuiverings-oplossing ooit is.

ActivePure® -technologie

ActivePure -technologie evolueert van vroege NASA-ontwerpen en minimaliseert snel, proactief en continu het aantal verontreinigingen op alle binnenoppervlakken en in de lucht. Deze luchtreinigers maken als enige ter wereld gebruik van gecertificeerde ruimtevaarttechnologie en kunnen actief bacteriën, virussen en schimmels uit zowel de lucht als van oppervlaktes verwijderen, waaronder het COVID-19 virus.
Met ActivePure ® -technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook door schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te elimineren maar ook zorgen dat u en uw familieleden en/of personeel beschermd worden! Door het aanschaffen van Aerus luchtreinigings-systemen worden binnen de kortst mogelijke tijd uw verblijfsruimtes gereinigd waardoor vele gezondheidsklachten zoals het verminderen van luchtwegproblemen, lager ziekteverzuim en veel productiever personeel oftewel een schone binnenruimte waar mensen samen komen.
Er zijn vele soorten luchtreinigers op de markt met HEPA-filters en andere zuiveringsopties. Maar er zijn veel betere mogelijkheden die u zeker moet onderzoeken bij aankoop van een dergelijke luchtreiniger.

De energiecrisis van 1973 heeft ons bewust gemaakt door woningen uitermate goed te isoleren, maar hoe zit het met uw luchtkwaliteit binnenshuis ?

Een goede luchtkwaliteit binnenshuis is belangrijk om gezondheidsproblemen te voorkomen. Wist je dat de luchtkwaliteit in huis tot wel 10 tot 30 keer slechter kan zijn dan de luchtkwaliteit buiten? De belangrijkste oorzaak van een slechte luchtkwaliteit binnenshuis is te wijten aan onvoldoende ventilatie, maar is ook grotendeels te wijten aan dat wij na de Energiecrisis / oliecrisis in 1973 (u weet het misschien nog autoloze zondagen en benzinedistributie video ) onze woningen steeds meer zijn gaan isoleren, dat is dan wel weer een gunstig effect op uw energierekening en maakt uw huis warmer en comfortabeler, maar het verandert ook het binnenklimaat van uw woning!
Neem uw leeftijd en vermenigvuldig deze met 0,9. Dat is uw binnen-leeftijd, of het aantal jaren dat je in je huis of kantoor hebt doorbrengt, Voor de meeste mensen is dit gelijk aan ongeveer 90% van hun leven.

Gezondheidsklachten;

Een ongezond binnenklimaat kan gezondheidsklachten veroorzaken m.b.t. schimmelvorming en zwammen door vocht, huisstofmijt en fijnstof zijn enkele factoren die uw binnenklimaat negatief beïnvloeden, maar ook afvalstoffen van apparaten zoals een geiser, cv, openhaard of gasfornuis, kookluchtjes die middels waterdamp zich verspreiden, rook van sigaretten of chemische stof uit bouwmaterialen en producten, zoals formaldehyde, asbest en Radon.

Het lijkt erop dat we tegenwoordig meer dan ooit bezorgd zijn over wat er in de lucht zit die we inademen, vooral in afgesloten ruimtes.

Er ontstaan gezondheidsklachten wanneer verschillende soorten luchtvervuiling je ruimte inkomen. Iedereen kan klachten krijgen bij langdurige blootstelling aan verontreiniging. De mensen die echter het meeste risico lopen zijn ouderen, kinderen en mensen met een long-, hart- of vaataandoening.
Sinds half maart vorig jaar gaat er geen uur voorbij of je leest, hoort of ziet iets over corona. Menigeen zal het onderwerp intussen spuugzat zijn. Maar COVID-19 is nu eenmaal onder ons en we hebben ermee om te gaan. Nu het aantal besmettingen afneemt en de overheidsmaatregelen versoepelen, rijst de vraag: wat betekent de pandemie voor onze toekomst?
Omdat we tijdens de opgelegde maatregelen van het RIVM en het koudere weer langere tijd binnen moesten blijven en hierdoor mogelijk blootstelling aan allergenen, schimmels, bacteriën, pollen en luchtverontreinigende stoffen, en dat is niet voor niets: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.
Velen zoeken naar manieren om ervoor te zorgen dat ze de schoonst mogelijke lucht binnenkrijgen zoals bij u thuis, werk, school, dagopvang, tandheelkunde, zorg- en gezondheids instellingen en vele andere ruimtes waar u dagelijks verblijft en wij kunnen u daar een oplossing voor bieden!

Beyond by AERUS

Onze producten worden verkocht onder het beschermde Innovatieve merk Beyond by AERUS (het vroegere welbekende Elektrolux) en marktleider in het creëren van een gezonde leefomgeving.
Door de Nederlandse distributeur Healthy Home Holland BV  worden deze reinigingssystemen via geautoriseerde distribiteur “Clean Air For Life” op de Nederlandse markt gebracht.

Advies op maat

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we ons pakket precies af op uw behoeften. Of het nu om maar één product gaat of om een combinatie van meerdere producten in meerdere ruimtes of vestigingen, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een pakket voor u samen dat speciaal op uw situatie is afgestemd.

Deskundig advies

Voor deskundig advies kunt u met ons een afspraak inplannen om samen met u de beste luchtkwaliteit mogelijk te maken in alle binnenruimtes waar mensen samen komen en verblijven.

Onze unieke service:

  • 5 jaar volledige garantie
  • Met ActivePure® certificaat: laat bezoekers en medewerkers weten dat U om een gezond en veilig binnenklimaat geeft.
Uitleg “Wat is een virus”

– alleen je handen wassen is niet afdoende gebleken.
– met onze luchtreinigers met ActivePure® lost u dit probleem op!
                                                                                                               

                                                 Viridi Air Partnership Certificaathouder (Goud)

Clean Air For Life draagt bij aan gezonde lucht en voldoet aan de beoordelingscriteria (“product”) om het Viridi Air Partnership te krijgen (disclaimer). Ze mogen daarom het Schone Lucht-beeldmerk gebruiken en het Schone Lucht-certificaat. In het certificaat is ook het aandeel in het buitenfilterproject opgenomen. De geldigheidsduur van het Partnership is vermeld in het Schone Lucht-certificaat (zie hieronder):

Schone Lucht-certificaat Clean Air For Life (2021/2022)

GEPLAATST OP JUNI 21, 2021

Clean Air For Life voldoet aan de Viridi Air beoordelingscriteria (“product”, 2021/2022) en ontvangt daarom het Schone Lucht-certificaat. Tevens is Clean Air For Life een Partner van Viridi Air (goud) met als doel om meer bewustzijn te creëren omtrent schone gezonde lucht. Ook participeren ze in het buitenfilterproject met 10 groene filters om de buitenlucht schoner en gezonder te maken op een groene en duurzame wijze. Viridi Air filtert voor Partners de buitenlucht van fijnstof, NOx, ozon en CO2 met natuurlijke filters volgens de BBA-techniek.

Maak een afspraak