Onderhoud aan uw luchtverwarmings-installatie

Onderhoud aan uw luchtverwarmingsinstallatie

Een gezond binnenklimaat én een prettige temperatuur in huis in elk seizoen? Dat kan met de verschillende mogelijkheden voor luchtverwarming van Brink. Denk bijvoorbeeld aan de  serie luchtverwarmers AllureElan of combinatie met de Brink HRE combigaswandketel. Met onze luchtverwarmingssystemen zorg je in de zomer voor koelere lucht, in de winter voor verwarming en het hele jaar door voor gezonde lucht in huis.

Onderhoud door de gebruiker

  • Om het systeem in goede conditie te houden en op elk moment van de dag te kunnen blijven genieten van excellente lucht in huis is het van belang dat de kanalen schoon zijn en het systeem goed blijft werken.
  • Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang voor een goede werking en behoud van het systeem.
  • Onderhoud voor de gebruiker blijft beperkt tot het periodiek reinigen van het filter.
  • Afhankelijk van de stofproductie in de woning wordt in eerste instantie geadviseerd het filter iedere maand te reinigen.
  • In stoffige ruimten (nieuwe woning) dient dit onderhoud vaker te worden uitgevoerd.

 

Service & Onderhoud

Voor service en onderhoud aan uw luchtverwarmings-installatie verwijzen wij u door naar ComfortExpert “de expert” voor Brink luchtverwarming;

Comfort Expert is onze partner voor de service en onderhoud van onze klimaatsystemen. Zij zijn de specialist met jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van de verschillende soorten klimaatsystemen. ComfortExpert is een samenvoeging van de bedrijven Deveko, Golu en Kempair.
ComfortExpert is de partner van Air Install en is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de service en onderhoud van installaties in woningen en utiliteitsgebouwen. De focus van ComfortExpert ligt op goed werkende en betrouwbare installaties die voorzien in een gezond en comfortabel binnenklimaat. We worden gedreven door passie voor ons vak!

Moederbedrijf

Brink Climate Systems B.V. is het moederbedrijf van ComfortExpert B.V. en is fabrikant van duurzame installatieconcepten op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creëren.
Air Install B.V. is de partner van ComfortExpert en is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en in bedrijf stellen van duurzame installatieconcepten in woningen en utiliteitsgebouwen. Ook voor het vervangen van een bestaande luchtverwarmingsinstallatie kunt u bij ons terecht. De focus van Air Install B.V. ligt op een gezond, comfortabel en betaalbaar binnenklimaat dat aansluit bij uw wensen. We worden gedreven door passie voor ons vak!

Voor jaarlijks Service & Onderhoud controle kunt u terecht bij een gespecialiseerd collega bedrijf:  ComfortExpert

Comfort Expert

ComfortExpert B.V.

Hastelweg 274
5652 CN Eindhoven

ComfortExpert B.V.

Elbingstraat 8
7418 EP Deventer

ComfortExpert B.V.

Nieuwegracht 25
3763 LP Soest

 

Comfort Expert