Aerus Beyond Guardian Air

Download informatie hieronder:

 

art.nr: BGA-F159) [prijs op aanvraag]

       tot 200 m2

BGA-F159
De Beyond Guardian Air ioniserende luchtreiniger beschermt jezelf en je gezin tegen allerlei schadelijke stoffen in de binnenlucht en is ontworpen om jouw gezondheid te verbeteren!  En is  uitgevoerd met ActivePure®-technologie.

“de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt” Zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.

Deze ioniserende luchtreiniger hanteert een innovatieve combinatie van verschillende technologieën en werken zeer effectief tegen virussen, bacteriën, schimmels, pollen, sigarettenrook, stof, geuren, gassen en allergenen, zowel in de lucht als op alle oppervlakken. Resultaten gebaseerd op laboratoriumtests hebben bewezen dat deze luchtreiniger meer dan 99%  vermindering van microben in 24 uur en meer dan 80% reductie in 2 uren, wat de lucht opnieuw fris en veilig maakt om in te ademen.

Unieke eigenschappen

 • Certifieerde Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in ruimtevaart.
 • Nieuwe en verbeterde GEPATENTEERDE ActivePure®-cel verminderen sneller meer dan 99% van de verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken van uw huis te verwijderen.
 • Voor wie last heeft van allergieën of astma en iedereen die de ultieme bescherming wil.
 • Verwijdert sigarettenrook en onaangename muffe geuren door te weinig ventilatie.
 • Door FDA (het Amerikaanse RIVM) goedgekeurd als medisch apparaat (class II).
 • Te gebruiken in ruimtes tot 200 m2.
 • Ventilator met vijf snelheden en LED-display.
 • Vervangbare ActivePure®-cellen.
 • HEPA- en actieve koolstoffilters.
 • Combineert positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie samen met onze gepatenteerde ActivePure®-technologie om de lucht en oppervlakken te reinigen, zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.
 • UV-licht met dezelfde eigenschappen als natuurlijk zonlicht.
 • Draagbaar en Plug & Play.
 • ENERGY STAR-gecertificeerd, fluisterstille werking.
 • Reinigt 24/7, volledig automatisch.
 • Stevige stalen behuizing, gaat zeer lang mee.

NASA / AERUS = ACTIVEPURE® 

In eerste instantie is het ontwikkeld door de NASA om astronauten die langdurig in de ruimtestations  verblijven te beschermen tegen schadelijke stoffen in de binnenlucht. Toen bleek dat het ook zeer goed werkte tegen vele andere schadelijke verontreinigingen in de lucht en ook op oppervlakken, werd het door het bedrijf AERUS ingezet in hun luchtreinigings-systemen. De luchtreinigers produceren submicroscopische hydroxylen en ionen, zogenaamde ActivePure-moleculen, die verontreinigingen vernietigen. Mensen die werken of leven in een ruimte waar de luchtreinigers zijn geïnstalleerd, worden daardoor minder blootgesteld aan virussen, waaronder RNA- en DNA-virussen, bacteriën en schimmels. Onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure-technologie de krachtigste lucht- en oppervlaktezuiveringsoplossing ooit is. Meer dan 99% van het aantal micro-organismen en luchtverontreinigingen op het oppervlak wordt verminderd. Inmiddels heeft AERUS het wereldwijde patent verkregen en brengt met de Beyond Guardian Air en de Aerus Pure & Clean de meest krachtige lucht- en oppervlaktereinigers ter wereld op de markt. ActivePure®-technologie is de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt. En de enige luchtreinigingstechnologie die de prestigieuze Certifieerde Space Technology Award heeft gekregen van de Space Foundation.

Certifieerde Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in de ruimtevaart!

 

Hoe werkt ActivePure® om u, uw gezin of uw medewerkers te beschermen?

Zuurstof- en watermoleculen die zich sowieso al in de lucht bevinden passeren in onze luchtreinigers de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidizers.
 
Deze verspreiden zich daarna door de gehele ruimte. Wanneer deze  supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geurveroorzakende bacteriën tegenkomen worden deze snel verminderd. Zelfs virussen en schimmels die zich op tafels en meubels bevinden, of bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten!
Het werkt door microscopisch kleine zuurstof- en watermoleculen in de lucht te benutten die vervolgens door onze zuiveringsunits gaan, die zijn uitgerust met een ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen. Terwijl ze weer in de lucht vrijkomen, zoeken en inactiveren deze supercharged ActivePure-moleculen snel, zowel verontreinigingen, schimmels en geurveroorzakende bacteriën – zelfs degenen die zich proberen te verbergen op moeilijk bereikbare plaatsen. ActivePure®-technologie is de enige luchtreinigingstechnologie die het prestigieuze Certified Space Technology-zegel van de Space Foundation heeft gekregen. We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde ActivePure-technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu werkt om lucht en oppervlakken continu te reinigen en te beschermen.

Is ActivePure® ook voor uw gezin of medewerkers?

 • Wilt u uw blootstelling aan VOC’s (schadelijke stoffen), gassen, virussen, bacteriën, schimmels en stof in de lucht verminderen?
 • Bent u op zoek naar verlichting van allergie- en astma-triggers?
 • Bent u bezorgd over geuren van huisdieren of andere bronnen?
 • Wilt u beter slapen en zich elke dag beter voelen?
ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt dagelijks gebruikt in huizen over de hele wereld, maar ook in hotels, kinderdagverblijven, professionele sportfaciliteiten, kapperszaken, horeca, enzovoort.
In de volgende video ziet u hoe ActivePure® werkt :

ActivePure by Aerus

Wanneer microscopische zuurstof- en watermoleculen in de lucht bepaalde Beyond by Aerus-zuiveringseenheden binnenkomen, passeren ze de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen getransformeerd in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen. 
 
Wanneer ze weer in de lucht worden vrijgegeven, zoeken en versnellen de supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geurveroorzakende bacteriën die snel worden vernietigd, zelfs bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten.

Geen zorgen

De Beyond Guardian Air is beschermd door een  5-jarige garantie vanaf fabrikant.

Geurtjes verwijderen

Een koolstoffilter verwijdert onaangename geurtjes uit de binnenlucht, inclusief sigarettenrook.

Schimmelgroei voorkomen

Filtermateriaal uit polypropyleen is waterbestendig, waardoor vochtige filters en dus schimmelgroei onmogelijk gemaakt worden. Deze filtervezels laten geen gassen vrij, noch laten ze microscopisch kleine deeltjes los zoals traditionele HEPA-filtermaterialen.

Nieuw, strak ontwerp

De Aerus Byond Guardian Air ioniserende luchtreiniger geniet van nieuw ontworpen deurpanelen en een mooi, nieuw kleurenschema waardoor het toestel past in ieder interieur. Overtreft hoogste standaarden. Een speciale filter houdt tot 99,97% van de kleinste stofdeeltjes (0,1 micron) tegen, inclusief pollen, rook, huisstofmijt, schimmelsporen en huidschilfers van huisdieren. Deze filter kan stofdeeltjes tegenhouden die tot 3 keer kleiner zijn dan mogelijk met traditionele HEPA-filters.

Stille werking

De lucht wordt bijna geruisloos gereinigd. Beter nog, het is een van de stilste motor op de markt! De constructie uit staal voorkomt trillingen en lawaai en zorgt tevens voor een lange levensduur.

Kamergrootte tot 200 m²

De lucht in een normale kamer met vloeroppervlak tot maar liefst 200 m² kan helemaal ververst worden in 1 uur op de hoogste stand. De Aerus Beyond Guardian Air kreeg tevens een indrukwekkende CADR-waarde* toegekend. *(De waarde geeft het vermogen aan dat de luchtreiniger aan tabaksrook, pollen en stof uit de lucht kan verwijderen. Men noemt dit de Smoke CADR (0.09 – 1 micron) – Dust CADR (0.5 – 3 micron) – Pollen CADR (5 – 11 micron)

Eenvoudig onderhoud

De filters vereisen geen wekelijkse additieven of wasbeurten. Vervanging verloopt bovendien heel makkelijk door gewoonweg een nieuwe filter in het toestel te schuiven.

Het Aerus Beyond Guardian Air originele HEPA-filter zuivert de binnenlucht met een verbeterde, beter dan HEPA-filtering en vangt 99,97% van allergenen en andere deeltjes in de lucht zo klein als 0,1 micron op.

Filtercassette Aerus Byond Guardian Air
Filtercassette: HEPA Aerus Beyond Guardian Air

Laag energieverbruik

De Aerus Byond Guardian Air ioniserende luchtreiniger vereist niet meer energie dan een gemiddelde gloeilamp en zal je elektriciteitsfactuur dus niet de hoogte injagen.

Verwijdert schadelijke deeltjes

Fotokatalytische oxidatie technologie gebruikt de combinatie van UV-licht en titanium dioxide om vuile deeltjes uit de binnenlucht te filteren.

Meting lucht kwaliteit in Micron.

De Veridian Air Quality Monitor registreert zowel massaconcentratie (PM1,0/PM5.0) uitgedrukt in microgram per kubieke meter (µg/m3) als deeltjes concentratie (aantal deeltjes per 0,01 cubic foot).     0 -25               =  Excellent goed 25 – 50           =  Zeer goed 50 – 100          =  Goed 100 – 350        =  Matig 350 – 1000      =  Slecht 1000 –  +         =  Zeer slecht  

Wat is een virus, uitlegvideo;

wat is een virus
 • alleen is je handen wassen is niet afdoende gebleken.
 • met onze luchtreinigers met ActivePure lost u dit probleem op!

Circulatie betekent reiniging bij deze ioniserende luchtreiniger

De Aerus Byond Guardian Air gebruikt een krachtige ventilator om alle lucht in een ruimte meerdere malen per uur te laten circuleren waarbij de binnenluchtkwaliteit steeds verbeterd wordt. De meeste ioniserende luchtreinigers zijn namelijk enkel effectief in een straal van zo’n 60 cm rondom het toestel vanwege het gebrek aan luchtcirculatie. Dankzij de luchtcirculatie is dat bij dit toestel dus geen probleem. Fotokatalytische oxidatie technologie wordt toegepast om zo op bewezen manier de vervuilde lucht te bestrijden. Enige vuile luchtdeeltjes die dan nog overblijven worden opgevangen en vastgehouden door een uniek filtermateriaal dat beter presteert dan traditionele HEPA-filters.

Luchtreiniging in 4 fases bij de Aerus Byond Guardian Air

De technologie van de Guardian Byond Air ioniserende luchtreiniger steunt op luchtzuivering in vier stappen om jouw binnenlucht ongezien zuiver te maken:

Fase 1 – Ionisatie van de lucht

Partikels worden eerst geladen door een ionengenerator. Hierdoor wordt een elektrisch geladen aantrekking tot de filter gecreëerd, waar de partikels dan in achter blijven. Het belangrijkste is dat deze luchtreiniger tijdens deze fase van lucht reinigen geen ozon produceert!

Fase 2 – Fotokatalytische oxidatie

In de tweede fase ontstaat fotokatalytische oxidatie, een reactie tussen UV-licht en titaniumdioxide en een interactie met waterdamp. Hierdoor worden schadelijke stoffen onschadelijk gemaakt.

Fase 3 – Koolstoffilter

Een carbonlaag functioneert als prefilter en onderschept grote deeltjes en geuren zoals tabaksrook.

Fase 4 – Polypropyleenfilter

Een waterbestendige polypropyleenfilter onderschept de allerkleinste partikels die overblijven en vermijdt tegelijkertijd de absorptie van water.

Technische specificaties;

Technologie: Fotokatalytische Oxidatie CADR-

Filtering:

 • Een carbonlaag functioneert als prefilter en onderschept grote deeltjes en geuren zoals tabaksrook.
 • Een waterbestendige polypropyleenfilter onderschept de allerkleinste partikels die overblijven en vermijdt tegelijkertijd de absorptie van water.

CADR-Waarde (Clean Air Delivery Rate*):

 • *(De waarde geeft het vermogen aan dat de luchtreiniger aan tabaksrook, pollen en stof uit de lucht kan verwijderen. Men noemt dit de Smoke CADR (0.09 – 1 micron) – Dust CADR (0.5 – 3 micron) – Pollen CADR (5 – 11 micron)
 • 250 / stof, 255 / pollen, 240 / rook

Energieverbruik:

 • Op de lage stand : 23 Watt
 • Op de hoge stand: 80 Watt

Luchtreiniging:

 • tot 200 m²/h op hoogste stand

Geluidsniveau:

 • Lage stand: 30 dbA
 • Hoge stand: 54 dbA

Afmetingen/gewicht:

 • Hoogte  : 58 centimeter
 • Diepte   : 50 centimeter
 • Breedte : 28 centimeter
 • Gewicht : 15 kilogram

Garantie:

 • Aerus, de producent van dit toestel, biedt een garantie van vijf jaar op dit toestel.

Onze unieke service:

 • 5 jaar volledige garantie
 • Gratis proefplaatsing en luchtkwaliteitsmeting bij U thuis of op de zaak.
 • Gratis bezorging en plaatsing
 • Met ActivePure® certificaat: laat bezoekers en medewerkers weten dat U om een gezond en veilig binnenklimaat geeft.