Een nieuw jaar 2024!

december 2023

Een nieuw jaar “2024”

Terwijl de dagen korter worden en de temperatuur daalt, is er niets fijner dan thuis te komen in een warm en gezellig huis !

Een warm thuis draagt bij aan ons welzijn en geluk. Een thuis dat warm en gezellig aanvoelt, kan ons een gevoel van veiligheid en comfort geven, waardoor we ons ontspannen en op ons gemak voelen.

De magie van de winter beleef je door gezellig samenzijn, een borrelhapje, een wijntje op z’n tijd en natuurlijk de warmte van een comfortabel huis met Air For Life”  BRINK luchtverwarming.

Maar ondanks energiecompensatie blijft het overheidsbeleid kil aanvoelen.

Daar waar we tot voor kort geacht werden zoveel mogelijk thuis te blijven en er voor elkaar te zijn door de dagen in afzondering uit te zitten is het nu tijd de deur achter ons dicht te trekken!

Schud elkaar in moeilijke tijden de helpende hand en geniet samen onder het genot van een warm kopje chocomel met slagroom!

Met blosjes op de wangen thuis gekomen in een warme comfortabele woning met BRINK luchtverwarming is bij het warmste woord dat er bestaat,

WELKOM !

 

Wij wensen onze relaties een jaar van gezondheid, succes en geluk toe en willen u bedanken voor het vertrouwen en positieve energie en kijken uit wat “2024” ons dit jaar gaat brengen.

Johan Ruiter, dir.

Uw luchtverwarming specialist
EconVice Nederland
Joure