Aerus Pure & Clean

Download informatie hieronder:

art.nr: PCA-A1040A [prijs op aanvraag]

tot 279 m2

Pure & Clean
PCA-A1040A
De Aerus Pure & Clean Air ioniserende luchtreiniger beschermt jezelf en je gezin tegen allerlei schadelijke stoffen in de binnenlucht en is ontworpen om jouw gezondheid te verbeteren!  En is  uitgevoerd met ActivePure®-technologie

“de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt”

Deze ioniserende luchtreiniger hanteert een innovatieve combinatie van verschillende technologieën en werken zeer effectief tegen virussen, bacteriën, schimmels, pollen, sigarettenrook, stof, geuren, gassen en allergenen, zowel in de lucht als op alle oppervlakken. Het werd bewezen dat deze luchtreiniger 99,97% van de schadelijke luchtdeeltjes verminderd, wat de lucht opnieuw fris en veilig maakt om in te ademen.

Unieke eigenschappen

 • Met TWEE vernieuwde ActivePure cellen.
 • Certifieerde Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in ruimtevaart.
 • Voor wie last heeft van allergieën of astma en iedereen die de ultieme bescherming wil.
 • Verwijdert sigarettenrook en onaangename muffe geuren door te weinig ventilatie.
 • Te gebruiken in ruimtes tot 279 m2.
 • Vervangbare ActivePure®-cellen.
 • Combineert positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie samen met onze gepatenteerde ActivePure®-technologie om de lucht en oppervlakken te reinigen, zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.
 • UV-licht met dezelfde eigenschappen als natuurlijk zonlicht.
 • Draagbaar en Plug & Play.
 • Reinigt 24/7, volledig automatisch,  geen ozon.
 • Let op: In de verouderde modellen zat één ActivePure Cel en zaten er ozonplaten in! (en dragen niet bij aan uw gezondheid)

  NASA / AERUS = ACTIVEPURE®

In eerste instantie is het ontwikkeld door de NASA om astronauten die langdurig in de ruimtestations  verblijven te beschermen tegen schadelijke stoffen in de binnenlucht. Toen bleek dat het ook zeer goed werkte tegen vele andere schadelijke verontreinigingen in de lucht en ook op oppervlakken, werd het door het bedrijf AERUS ingezet in hun luchtreinigings-systemen. Inmiddels heeft AERUS het wereldwijde patent verkregen en brengt met de Beyond Guardian Air en de Aerus Pure & Clean de meest krachtige lucht- en oppervlaktereinigers ter wereld op de markt.

Certifieerde Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in de ruimtevaart!

De luchtreinigers produceren submicroscopische hydroxyden en ionen, zogenaamde ActivePure-moleculen, die verontreinigingen vernietigen. Mensen die werken of leven in een ruimte waar de luchtreinigers zijn geïnstalleerd, worden daardoor minder blootgesteld aan virussen, waaronder RNA- en DNA-virussen, bacteriën en schimmels. Onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure-technologie de krachtigste lucht- en oppervlaktezuiveringsoplossing ooit is. Meer dan 99% van het aantal micro-organismen en luchtverontreinigingen op het oppervlak wordt verminderd. ActivePure®-technologie is de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt. En de enige luchtreinigingstechnologie die de prestigieuze Certifieerde Space Technology Award heeft gekregen van de Space Foundation.

Hoe actievePure® werkt

Het is bewezen dat ActivePure®-Technologie effectief is tegen virussen*, bacteriën*, allergenen  in de lucht en op elk oppervlak verminderd tot 99,99% van COVID-19 binnen 3 minuten (waaronder CORONA), wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria en goedgekeurd door de FDA (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM).  Luchtreinigers zonder deze ActivePure®-Technologie kunnen dit dus niet.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de Aerus Pure & Clean het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 ook in de lucht verminderen

* ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy-of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken * Bewezen vermindering van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen 3 minuten * Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3 combinatielaboratoriumteam, volgens strikte FDA-protocollen

Veilig. Bewezen. Effectief. Gecertificeerd.

 • Continue desinfectie
 • Betaalbaar
 • Vrijstaand / draagbaar
 • Plug & Purify
 • Geen chemicaliën of ozon
 • Geen bijproducten
 • Werkt snel en stil
 • Veilig te gebruiken in bezette ruimtes
 • Werkt in realtime
In de volgende video ziet u hoe ActivePure® werkt :

Verwijdering van

* Virussen: SARS (waaronder veroorzaker COVID-19), griep, verkoudheid, mazelen, vogel- en  varkensgriep, Ebola, polio, herpes, hepatitis B, pokken, etc. * Bacteriën: Salmonella,  Stafylokokken, Streptokokken, E-coli, Listeria, Klebsiella, etc.

Hoe werkt ActivePure® om u, uw gezin of uw medewerkers te beschermen?

Zuurstof- en watermoleculen die zich sowieso al in de lucht bevinden passeren in onze luchtreinigers de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidizers.
Door microscopisch kleine zuurstof- en watermoleculen in de lucht te benutten die vervolgens door onze zuiveringsunits gaan, die zijn uitgerust met een ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen. Terwijl ze weer in de lucht vrijkomen, zoeken en vernietigen deze supercharged ActivePure-moleculen snel, zowel verontreinigingen, schimmels en geurveroorzakende bacteriën – zelfs degenen die zich proberen te verbergen op moeilijk bereikbare plaatsen.

De enige luchtreinigingstechnologie die de prestigieuze Certifieerde Space Technology Award heeft gekregen van de Space Foundation.

 • Certifieerde Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in ruimtevaart. Nieuwe en verbeterde GEPATENTEERDE ActivePure®-cel reduceert sneller meer dan 99% van de verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken te verminderen.
 • Voor wie last heeft van allergieën of astma en iedereen die de ultieme bescherming wil.
 • Verwijdert sigarettenrook en onaangename muffe geuren door te weinig ventilatie.
 • Door FDA (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM) goedgekeurd als medisch apparaat (class II).
 • Te gebruiken in ruimtes tot 279 m2.
 • Ventilator met vijf snelheden.
 • Positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie.
 • Vervangbare ActivePure®-cellen.
 • EPA- en actieve koolstoffilters.
 • Combineert positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie samen met onze gepatenteerde ActivePure®-technologie om de lucht en oppervlakken te reinigen, zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.
 • UV-licht met dezelfde eigenschappen als natuurlijk zonlicht.
 • Draagbaar en Plug & Play.
 • Voorzien van Led-scherm.
 • Reinigt 24/7, volledig automatisch.
 

Moderne uitstraling, geen storend element, mooie verschijning in iedere woonkamer, kantoor of bedrijfsruimte.

 
APC-A1040A
Pure & Clean
APC-A1040A (achterzijde)
APC-A1040A (links)

ActivePure® Ruimte-technologie de meest krachtige lucht- en oppervlaktereinigers ter wereld

Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, virussen, bacteriën, uitlaatgassen en andere luchtverontreinigende stoffen.  En terecht: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen. In de volgende video ziet u hoe ActivePure® werkt :

Geen zorgen

De Pure & Clean  is beschermd door een 5 -jarige garantie vanaf fabrikant Aerus.

Geurtjes verwijderen

Een koolstoffilter verwijdert onaangename geurtjes uit de binnenlucht, inclusief sigarettenrook.

Schimmelgroei voorkomen

Filtermateriaal uit polypropyleen is waterbestendig, waardoor vochtige filters en dus schimmelgroei onmogelijk gemaakt worden. Deze filtervezels laten geen gassen vrij, noch laten ze microscopisch kleine deeltjes los zoals traditionele HEPA-filtermaterialen.

Nieuw, strak ontwerp

De Aerus Pure & Clean ioniserende luchtreiniger, een mooie zwart glanzende uitstraling waardoor het toestel past in ieder interieur. Overtreft hoogste standaarden Een speciale filter houdt tot 99,99% van de kleinste stofdeeltjes (0,1 micron) tegen, inclusief pollen, rook, huisstofmijt, schimmelsporen en huidschilfers van huisdieren. Deze filter kan stofdeeltjes tegenhouden die tot 3 keer kleiner zijn dan mogelijk met traditionele HEPA-filters.

Stille werking

De lucht wordt bijna geruisloos gereinigd. Beter nog, het is een van de stilste motors op de markt! De constructie uit staal voorkomt trillingen en lawaai en zorgt tevens voor een lange levensduur.

Kamergrootte tot 279 m²

De lucht in een normale kamer met vloeroppervlak tot maar liefst 279 m² kan 1x p/u ververst worden op de hoogste stand.

Makkelijk onderhoud

De filters vereisen geen wekelijkse additieven of wasbeurten. Vervanging verloopt bovendien heel makkelijk door gewoonweg een nieuwe filter in het toestel te schuiven.

Laag energieverbruik

De Aerus Pure & Clean  ioniserende luchtreiniger vereist niet meer energie dan een gemiddelde gloeilamp en zal je elektriciteitsfactuur dus niet de hoogte injagen.

Verwijdert schadelijke deeltjes

Fotokatalytische oxidatie technologie gebruikt de combinatie van UV-licht en titanium dioxide om vuile deeltjes uit de binnenlucht te filteren.

Meting lucht kwaliteit in Micron.

De Veridian Air Quality Monitor registreert zowel massaconcentratie (PM1,0/PM5.0) uitgedrukt in microgram per kubieke meter (µg/m3) als deeltjes concentratie (aantal deeltjes per 0,01 cubic foot).   0 -25               =  Excellent goed 25 – 50           =  Zeer goed 50 – 100          =  Goed 100 – 350        =  Matig 350 – 1000      =  Slecht 1000 –  +         =  Zeer slecht  

Wat is een virus, uitlegvideo;    

 • alleen is je handen wassen is niet afdoende gebleken.
 • met onze luchtreinigers met ActivePure lost u dit probleem op!

Circulatie betekent reiniging bij deze ioniserende luchtreiniger.

De Aerus Pure & Clean gebruikt een krachtige ventilator om alle lucht in een ruimte meerdere malen per uur te laten circuleren waarbij de binnenlucht kwaliteit steeds verbeterd wordt. De meeste ioniserende luchtreinigers zijn namelijk enkel effectief in een straal van zo’n 60 cm rondom het toestel vanwege het gebrek aan luchtcirculatie.  Dankzij de luchtcirculatie is dat bij dit toestel dus geen probleem. Fotokatalytische oxidatie technologie wordt toegepast om zo op bewezen manier de vervuilde lucht te bestrijden. Enige vuile luchtdeeltjes die dan nog overblijven worden opgevangen en vastgehouden door een uniek filtermateriaal dat beter presteert dan traditionele HEPA-filters.

Technische specificaties;

Technologie: Fotokatalytische Oxidatie CADR-Waarde (Clean Air Delivery Rate*): *De waarde geeft het vermogen aan van de luchtreiniger om tabaksrook, pollen en stof uit de lucht te verwijderen. Men noemt dit de Smoke CADR (0.09 – 1 micron) – Dust CADR (0.5 – 3 micron) – Pollen CADR (5 – 11 micron)

Filtering:

 • Een carbonlaag functioneert als prefilter en onderschept grote deeltjes en geuren zoals tabaksrook.
 • Een waterbestendige polypropyleenfilter onderschept de allerkleinste partikels die overblijven en vermijdt tegelijkertijd de absorptie van water.
Ozon uitstoot:
 • 0.00 mg/m3
Energieverbruik en Voltage:
 • Op de hoge stand: 43 Watt
 • 100 -240 V
Luchtreiniging:
 • tot 279 m²/h op hoogste stand
Afmetingen/gewicht:
 • Hoogte  : 25,4 centimeter
 • Diepte   : 30.4 centimeter
 • Breedte : 25,4 centimeter
 • Gewicht : 3,62 kilogram
Garantie:
 • Aerus, de producent van dit toestel, biedt een garantie van vijf jaar op dit toestel.

Onze unieke service:

 • 5 jaar volledige garantie
 • Gratis proefplaatsing en luchtkwaliteitsmeting bij U thuis of op de zaak.
 • Gratis bezorging en plaatsing
 • Mogelijkheid tot inruil van uw oude luchtreiniger
 • Met Activepure certificaat: laat bezoekers en medewerkers weten dat U om een gezond en veilig binnenklimaat geeft.