Luchtreiniging

Onze luchtreinigers van Aerus zijn uitgevoerd met Active-Pure® technologie.

                         

Voordelen ActivePure®:

 • Verwijdert sigarettenrook en onaangename muffe geuren door te weinig ventilatie.
 • Certified Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in ruimtevaart.
 • Nieuwe en verbeterde GEPATENTEERDE ActivePure®-cel inactiveert sneller meer dan 99% van de verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken te imminuëren.
 • Door FDA (het Amerikaanse RIVM) goedgekeurd als medisch apparaat (class II).
 • 3 verschillende reiniging units te gebruiken in ruimtes tot 93 m2, 200m2 en 279 m2.
 • Combineert positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie samen met onze gepatenteerde ActivePure®-technologie om de lucht en oppervlakken te reinigen, zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.
 • UV-licht met dezelfde eigenschappen als natuurlijk zonlicht.
 • Draagbaar en Plug&Play.
 • ENERGY STAR-gecertificeerd, fluisterstille werking
 • Reinigt 24/7, volledig automatisch.
 • ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt elke dag gebruikt in woningen over de hele wereld, maar ook in horeca, kinderdagverblijven, professionele sportfaciliteiten, tandartspraktijken en zorg- en gezondheidscentra.

“Het is ontworpen voor het ruimtestation van de NASA. De technologie wordt nu gebruikt in Woningen en Bedrijven, Scholen, Kinderdagverblijven, Kantoren, Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Dokter- en Tandartspraktijken, Sportfaciliteiten, Cafés en Restaurants.”

                 

Active-Pure® technologie

“Met Active-Pure® technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te elimineren en stof te verminderen, maar ook door schadelijke verontreinigingen in de lucht en op het oppervlak van uw huis te verminderen.”
Een technologie die vochtdruppeltjes uit de lucht filtert door een honingraatmatrixsysteem en ze omzet in oxidatiemiddelen met een hoge dichtheid.
“Ze landen op alle oppervlakken. Als daar een virus zou landen, wordt het onmiddellijk uitgeschakeld. ” Active-Pure® zuivert niet alleen de lucht, maar reinigt ook harde oppervlakken.”
Omdat COVID-19 tegenwoordig een vervelende realiteit is zijn onze luchtreinigings-systemen getest om te zien hoe effectief ze zijn tegen dat virus.
En intussen geven wetenschappelijk en onafhankelijk laboratoriumtestresultaten aan,  dat het ook COVID-19 binnen 3 minuten kan imminuëren.

 • ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy- of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken.
 • Bewezen verminderings – percentage van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen 3 minuten.

 

           

Deze technologie wordt al langer gebruikt in de Verenigde Staten, in instellingen zoals scholen, tandheelkundige klinieken, dagopvang en woonzorgruimtes.

*Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3  combinatie-  laboratoriumteam, volgens strikte FDA-protocollen (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM).

Het proces van “Beyond by Aerus” (ActivePure®), waarop octrooi is aangevraagd, is ontworpen om een ​​onderscheidende en alomvattende benadering te bieden voor een ​​gezonder huis.

Informatie

Voor meer informatie kunt u op onze speciale hiervoor ontwikkelde website!   naar “Clean Air For Life”