Wij bieden ons Chalet in Gelderland te koop aan

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik in Gelderland, omgeving Deventer aan de IJssel.

  • Hierbij maak je enkel zelf gebruik van de woning en wordt deze niet verhuurd. Je kunt dan 365 dagen per jaar gebruik maken van de vakantiewoning. Permanente bewoning (inschrijving bij gemeente) is niet toegestaan op het park.
  • Veel jongeren stellen belangrijke stappen in hun leven uit door de krapte op de woningmarkt. Dan gaat het bijvoorbeeld om zelfstandig wonen, samenwonen, trouwen en het stichten van een gezin. Ook gescheiden stellen moeten vaak noodgedwongen onder een dak blijven wonen. Oorzaak is de situatie op de woningmarkt in ons land. Vrijwel de hele onderzoeksgroep vindt de huizen tegenwoordig onbetaalbaar en door hoge woonlasten is er minder budget voor noodzakelijke uitgaven.
  • Misschien is dit voor u “de oplossing” ! “wel rekening houdend dat u een ander inschrijfadres heeft, bijvoorbeeld bij uw ouders”

 

       TE KOOP

     De Intree

Gelderland is een streek met een mooie natuur, veel recreatiemogelijkheden en het is ook nog eens centraal gelegen in Nederland  Een fijne vakantiebestemming voor u en uw gezin.

In de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Apeldoorn ligt ons vakantiepark. De talloze faciliteiten en vele mogelijkheden in de omgeving maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen. De jachthaven en recreatieplas zijn de ideale plaatsen om te genieten aan het water. Voor kinderen is er een uitgebreid recreatieprogramma, een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs. een plek om te genieten van uw welverdiende rust zodat u samen of met het hele gezin kan genieten van een geslaagde vakantie in Gelderland.

Kom naar de provincie Gelderland voor een unieke combinatie van wandelen en fietsen, natuurbeleving, winkelen, cultuur snuiven, festivals, actieve uitjes en gastvrij verblijven en overnachten.
Als je graag actief bent in de buitenlucht en op zoek bent naar dé perfecte wandel- fietsroute, dan ben je in Gelderland op de juiste plek. Je vindt hier goed onderhouden fietspaden, uitkijktorens, een afwisselend landschap en zelfs unieke 5-sterren wandelingen.
Vele routes brengen je langs historie, kunst, natuur en nog veel meer. Maak hier alleen of samen met je partner, vrienden en familie de mooiste verhalen mee!
Ontdek met de fiets of wandelend langs de mooiste routes dé hotspots van Gelderland.

Een Super (luxe) Chalet 78 m2 met alle  gemakken en voorzieningen die men wenst.

Het Park;

Ons park heeft een ligging is een streek met een mooie natuur, veel recreatiemogelijkheden en het is ook nog eens centraal gelegen op een steenworp afstand van de Hanzestad Deventer met de smalle straatjes, bezoek gezellige winkeltjes, ga lekker lunchen of borrelen bij één van de fijne hotspots.  Een fijne vakantiebestemming voor u en uw gezin. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten en stedelijke bezichtigingen.

Kamperen;

Op het Recreatiepark kun je op meerder velden kamperen onder de bomen, als de zon te veel is, aan de IJssel of op het viseiland uw tent, caravan of camper  neerzetten of huur eens een  glamping tent met diverse accommodaties of natuurlijk de keuze van chalets of vakantiehuisje(s). Met de IJssel die langs ons park stroomt, de fijne jachthaven en grenst aan de recreatievijver en je kan hier dus ook zo een verkoelende duik nemen, kamperen aan het water het ideale begin van jouw vakantie.

De kampeervelden IJsselweide en Viseiland liggen direct aan het water. Op het kampeerveld Viseiland kampeer je niet alleen gelijk aan het water, maar je kan hier ook uitstekend vissen. Dit zijn onze zogenaamde visstekken. Gooi pal voor je tent of caravan je hengel uit en genieten maar. De andere kant van dit veld grenst aan de recreatievijver en je kan hier dus ook zo een verkoelende duik nemen.

Kinderen;

Voor kinderen is er een uitgebreid recreatieprogramma, een grote speeltuin, binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, bowlingbanen en het overdekte speelparadijs met klim en glijbanen een groot vermaak, zodat u ook kan genieten van uw welverdiende rust, samen of met het hele gezin genieten van een geslaagde vakantie in Gelderland. Als u kind het naar z’n zin heeft komt u ook tot rust en kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Horeca;

Op het Recreatiepark heeft u de keus uit twee restaurants: Brasserie de Steenhoven (over) heerlijk eten en borrelen langs de IJssel. Voor een gezellige borrel onder begeleiding van Hollandse muziek gaat u naar het bruine café. Biljarten doet u in de Saloon. En de bingo en muziek avonden in Bogenzaal een winkeltje voor de kleine producten als u wat vergeten bent en ochtends warme broodjes halen/bestellen (alleen in hoogseizoen) en natuurlijk de Snackbar voor uw hartige hap of pizza.

Vissen;

Houd u van vissen dan bent u verzekerd van een goede visstek, het park heeft vele plaatsen om een visstekje te zoeken aan de IJssel of in het binnenwater. Het gehele jaar door kun je hier goed vangen en de voorns zijn vaak van formaat! Het water is vrij helder, dus je kunt je hengel vrij uitwerpen en vissen met een dwarrelend voer dat veel visuele aantrekkingskracht heeft.

De IJssel die vrijwel in zijn geheel met de VIS-pas mag worden bevist  staat bekend om de goede roofvisstand, barbeelvisserij, fraaie rivierkarpers en de meervalvisserij die sterk in opkomst is. Ook de witvisser zit hier gebakken, dankzij het uitstekende bestand aan brasem, winde en blankvoorn.

Vernieuwing vakantiepark;

Het park zit in een vernieuwingstraject, alle metalen stacaravans zullen verdwijnen en hiervoor komen Chalets voor in de plaats, de eerste 15 tot 20 zijn reeds neergezet, de prijzen variëren van €. 107.000,- tot €. 180.000,- afhankelijk van de grootte van het chalet beginnend vanaf 40 m2. De jaarplaats is op basis van huur.

Het Chalet;

Dit Chalet is in de afgelopen jaren volledig vernieuwd, binnen is alles verwijderd en opnieuw opgebouwd, binnenzijde geïsoleerd met steenwolplaten, TAFTEX dampdichte folie. Vloeren en wanden en plafond en afgewerkt met nieuwe brandvertragende gipsplaten. De wanden zijn afgewerkt met isolerend glasvliesbehang en op kleur gebracht, de plafonds zijn afgewerkt met renovatie glasvlies voor krimpvrij resultaat en met witte plafond verf afgewerkt, hierdoor een  sterk en superstrak plafond.  “Optimaal Geïsoleerd!”

TAFTEX® IN-150 is een zwart PP spinvlies voorzien van een aluminium laag. TAFTEX® IN-150 is een dampdicht reflecterend membraan dat dient ter bescherming van isolatie en constructie in dak en wand. Damp vanuit de binnenruimte kan door de TAFTEX® IN-150 niet in de constructie of isolatie komen. Het aluminium oppervlak reflecteert de warmtestraling wat bijdraagt aan een hogere warmteweerstand.

De vloeren zijn geïsoleerd en afgewerkt met doorlopende laminaat vloeren.

De indeling is volledig vernieuwd met nieuwe tussenwanden, geïsoleerd en afgewerkt met dikke gipswandplaten.

Het chalet staat op +/- 270 m2 grond (jaarplaats, stageld, groot perceel EUR. 2.850,= incl. BTW)

Woonkamer;

De woonkamer is zeer ruim, 8 tot 10 mensen kunnen ruim in woonkamer plaats nemen! Als u de openslaande serre deuren opent dan geeft dit een vrij en prettig gevoel dat u ook van het buiten zijn geniet, ook kunnen hier 6 tot 8 mensen plaatsnemen. De vloeren zijn geïsoleerd en hebben een laminaat vloer met een verfrissend design. De vloer is volledig doorgelegd in deurkozijnen naar keuken en slaapkamers. Alle ramen hebben rolgordijnen en om echt het huiselijke gevoel te evenaren hangen er ook vitrages om een gezellige sfeer te evenaren. De plafonds zijn strak afgewerkt, geen naden en kieren. Wilt u binnen ontbijten of dineren gaat u aan de huisbar zitten, u kunt dan gezellig samen met de kok die de lunch of diner bereid contact houden.

Keuken;

Een nieuwe u-vorm keuken (hoogglans) met alle luxe apparatuur, Jan de Bouvrie kraan,  koelkast , vriezer, oven, vaatwasser, magnetron, afzuigkap via ITHO mechanische afzuigbox, tevens zit aan de keuken de eetbar met heerlijke goed zittende hoge stoelen om lekker te genieten van uw ontbijt of diner, wilt u buiten ontbijten of dineren in de open of dichte serre is hier een ruime 6 persoons eettafel of op terras buiten onder de grote horeca parasols aan de ruime 6 persoons tafel. Dus ruimschoots keuze.

Douche / toilet;

De douche is geheel nieuw, watervaste gipsplaten, onder/achter tegels speciale  kimband en waterdichte rubbersail voor 100% waterdicht resultaat.

Grote wandtegels 800×200, granieten vloertegel, natuurstenen op achterwand van het hangend toilet, luxe douchehoek met Hansgrohe doucheset,  badmeubel in eiken kleurstelling en luxe keramische kraan. Heerlijk genieten van een eigen warme douche waarbij u in alle luxe waant.

Bijkeuken

Deze ruimte is ook geschikt voor een kinderbed, de ruimte is af te sluiten met een ingebouwde schuifdeur.

Tevens is hier de cv ketel opgesteld en ook achter de deurtjes is de wasmachine en droger opgesteld, in de bovenkast is een 2e koelkast aanwezig en de ruimte ernaast is voor provisie of opbergruimte, deze is afsluitbaar door schuifwand. Als de deuren en schuifwand is afgesloten is dit een mooie afgewerkte ruimte voor eventueel een kinderbed.

Slaapkamers

 

Er zijn 2 slaapkamers met inbouwkasten met schuifdeuren. Voor de ramen zijn rolhorren aanwezig, tevens zijn rolgordijnen geplaatst en om het nog eens net als het thuis gevoel overgordijnen die u langs de gehele wand (raam) kunt schuiven. Op alle ramen in het chalet zitten een extra sloten met sleutel beveiliging. Elke slaapkamer heeft een rook/Co melder aan het plafond. De bedden zijn ruime boxspring bedden van 180×200.

Verwarming;

De verwarming wordt door een propaan gestookte Intergas HRE cv combiketel verzorgt. De Kombi Kompakt HRE 24/18 is een zeer populaire cv-ketel van Intergas. Deze populariteit is vooral te danken aan het lage gasverbruik en betrouwbare prestaties. Deze cv-ketel is voorzien van de modernste technieken. Zo is de belangrijke, dubbele twee-in-één warmtewisselaar een doorontwikkeld onderdeel van Intergas zelf. Intergas geeft daarom ook maar liefst 15 jaar garantie op deze warmtewisselaar.  De radiatoren zijn uitgevoerd in een luxe vlakke plaat die perfect aansluiten bij het interieur.  De aansturing wordt geregeld door een Thermostaat van Honeywell die u via de Comfort Touch-app op je smartphone of ter plaatse op de thermostaat kunt gaan bedienen. In een handomdraai stel je weekprogramma’s in of pas je de temperatuur in huis op afstand aan, de thermostaat Honeywell Lyric T6 werkt via een app op afstand te bedienen zodat u vanuit huis de verwarming aan en uit kunt zetten.

De Lyric T6 Slimme Thermostaat is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Slimme en met wifi verbonden apparaten hebben de toekomst. De Lyric T6 is uitgerust met touch screen, bediening op afstand via tablet of smartphone, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies .

Honeywell - Lyric T6 - Zwart - Draadloos

Wifi

Losse 4G Mobiele Wireless router voor het realiseren van een mobiele hotspot met mobiele WiFi-apparaten op het net. Alleen een SIM-kaart is nodig om op het WWW te surfen – overal. Eenvoudig te bedienen via elke browser of via een Mobile WiFi-app.  Samen met de speciale antenneversterker  in mast buiten zorgt deze wifi router voor 100% ontvangst, heerlijk om uw eigen films van bv Netflix, Videoland etc. via uw Tv, IPad of Smartphone  vanuit uw loungebank af te spelen.

Elektrische installatie;

Het doel van deze voorschriften is om u als eigenaar of iemand die in uw recreatieve eigendom verblijft veilig zelf de stroom weer kan inschakelen in de eigen meterkast na overbelasting of kortsluiting. Op uitzonderlijke gevallen na.

  • Bij een kavel waar vaak de hoofdschakelaar in de aansluitkast (buiten het Chalet) uitschakelt zal de parkbeheerder eisen dat er een deugdelijke groepenkast geïnstalleerd wordt.
  • Daarnaast is het belangrijk dat de installatie in de caravan of chalet veilig is. Het is daarom wettelijk verplicht om de meterkast aan te laten leggen of te laten keuren door een erkend installateur.

 

De kavel is voorzien van een installatieautomaat met 16A (Ampère) traag schakelend. De centrale meterkast heeft 1 hoofdschakelaar. Dat wil zeggen:

 

  • 220 Volt x 16 = 3520 watt. Dit is het maximum vermogen dat u kunt gebruiken.
  • Door in de groepenkast in de chalet een verdeling te maken installatieautomaat 10 Ampère B-kar toe te passen zal deze bij overbelasting (in de meeste gevallen) sneller uitschakelen dan de automaat in de aansluitkast buiten.
  • Als er kortsluiting ontstaat op één van de aansluitingen in de hoofkast van het park dan schakelt de hoofdautomaat in de aansluitkast (buiten) eruit. Een deugdelijke groepenkast in de chalet voorkomt dit.
  • De meterkast voldoet aan wettelijke eisen en is door een erkent installateur  aangebracht en goedgekeurd
  • Bij overbelasting en kortsluiting schakelt de zekering in uw meterkast uit in plaats van degene  buiten in de aansluitkast vakantiepark.
  • U bent daarmee niet of minder afhankelijk van anderen die de sleutel hebben van de centrale meterkast aansluitkast vakantiepark.

Beveiliging

De chalet wordt via vaste IP beveiligingscamera’s op afstand gevolgd, zodra ze een beweging detecteren, slaan ze foto’s op en sturen ze deze door naar je smartphone. Bewakingscamera’s kunnen ook een alarm of een opgenomen boodschap laten horen.

Volgens de Europese privacywetgeving heb je het recht je onbespied te wanen. Daarnaast heeft een eigenaar van een vakantiewoning het recht zijn eigendom te beschermen, maar de maatregelen die daarvoor genomen worden moeten wel proportioneel zijn. Oftewel, je mag maatregelen nemen, maar die mogen niet overdreven zijn. En als je het vakantiehuis verhuurt, moeten potentiële huurders op z’n minst van tevoren op de hoogte zijn van de aanwezigheid van camera’s. Want camera’s verbieden gaat niet zomaar maar het moet heel duidelijk zijn voor vakantiegangers dat ze er hangen. Dan hebben ze voordat ze boeken een keuze.

Overzicht;

  • De Chalet is in de afgelopen jaren volledig vernieuwd.
  • Binnen en buiten vernieuwd, nieuw elektra, gas water, Intergas HRE combiketel, etc, etc.
  • Keuken met, vaatwasser, oven, magnetron, diepvries, (glas)gaskookplaat en ITHO mechanische afzuiging met  draadloos 3 standen.
  • Gewerkt met professionele bouw- en installatiematerialen van topmerken.
  • Afmeting Chalet 13.00 x 6.00 meter 78 m2.
  • Mogelijkheid met complete inventaris.
  • Inclusief jaarplaats/stageld/grote plaats 2024. (jaarplaats kosten bedragen EUR. 2.850,00 excl. riool/milieuheffing, vastrecht elektra en gas).
  • Overnamedatum  in overleg.
  • Huisdieren toegestaan, mits aangelijnd.
  • Verhuur Chalet alleen mogelijk via toestemming bij de parkreceptie.
  • Geen onderverhuur toegestaan.
  • Ook mogelijkheid voor inruil camper .
  • Prijsindicatie  EUR.  80.000,- tot EUR. 87.000,- afhankelijk van overname roerende goederen.
  • Overleg taxatierapport mogelijk
  • Chalet met gecertificeerd veiligheidskeurmerk

Bouwfoto’s;

 

  

 

 


Het eindresultaat

Bovenstaand de wand opbouw.

van links naar rechts, 12,0 cm dikke wandopbouw

  • 2.4 cm dik door en door gestoomd buitenhout (voor zeer lange levensduur)
  • spouw 2.0 cm
  • meranti 0,9 cm
  • tempex 1.0 cm
  • meranti 0,9 cm
  • steenwol 3.0 cm
  • TAFTEX dampdichte folie 0.02
  • gips 1.0 cm
  • Speciaal acoustic Glass Structuur Spack (akoestisch-geluiddempend glasvliesbehang)  en warmte-isolerende functie (niet goedkoop maar waar voor je geld)
  • Latex op kleur

 

Informatie;

neem voor meer info contact op 06 53 444 098

  • Inruil camper Euro 6 eventueel mogelijk
  • niet ouder dan 2015 / 2016

 

 

Chalet te koop