Speciaal ontworpen Brink ventilatie- toevoer ventiel

Speciaal ontworpen Brink toevoer ventiel (ventileren)

n de woningbouw gebeurt het toevoeren van lucht meestal vanuit een binnenwand hoog boven de vloer of een plafond. Er kan dan gebruik worden gemaakt van een beperkt en centraal in de woning geplaatst kanalensysteem dat daardoor eenvoudig en goedkoop kan zijn. Gevelzijdig invoeren resulteert in minder weerstand, dus minder geluid.
Een ander voordeel is dat er minder hulpenergie wordt verbruikt. In deze situatie kunnen de ventielen eenvoudig in de loopzone worden geplaatst. Dit heeft het voordeel dat er dan geen hinder is van tocht. Om dode zones te voorkomen, dient extra aandacht te worden geschonken aan de keuze van toevoerventielen (met voldoende worp en inducerend vermogen) zodat de ingeblazen lucht de hele ruimte doorspoeld.

 

Voor een goede toevoer van ventilatielucht bij gebalanceerde ventilatie is het advies de daarvoor geschikte ventielen toe te passen. Brink Climate Systems heeft hiervoor een  ventilatieventiel ontwikkeld voor hoog inbazen (kleur wit, RAL 9016). Het ventiel is voorzien van een rubberen bevestigingsring die zorgt voor een perfecte afdichting. Door deze toepassing  is de montage eenvoudig. .

 

Toevoerventiel

Type LN, speciaal voor Hoog toevoeren vanuit een binnenwand of plafond (kernzijdig invoeren). [hoog boven de vloer of plafond] oog boven de vloer of een plafond hoog boven de vloer of een plafond  Voorzien van een rubber afdichtingsring voor een eenvoudige en snelle montage. (max 75M3/h verplaatsing) Ook wel het Leo Nijland rooster genoemd, de bedenker van dit rooster.
Als toevoer van lucht in (mechanische) ventilatiesystemen.
Voor meer info kijk in onze webshop klik op logo!