Rotterdam (ZH) 0005

Onlangs hebben wij EconVice in Rotterdam Ogier van Cralingenpark een oude Brink B-12 luchtverwarmer en een Stork ventilatiebox vervangen door een indirect gestookte luchtverwarmer met een Intergas HR combiketel.
In de oude situatie stond er een oude Brink luchtverwarmer uit 1986 en een oude Vaillant badgeiser.
tevens is de bestaande Stork ventilatiebox vervangen door een Brink ventilatiebox type DC.

De woonhuisventilatiebox DC is 70% zuiniger dan de woonhuisventilatiebox AC. Wij geven u dan ook twee prijzen op voor AC en DC uitvoering. De ventilatoren zijn voorzien van een temperatuurbeveiliging.

Deze combinatie bespaart de bewoner +/- 30 % op de jaarlijkse gasrekening en het comfort is veel comfortabeler geworden door de elektronische temperatuur regeling van de Brink Elan, tevens bespaart deze opstelling veel ruimte waardoor de bewoner extra ruimte heeft voor extra kast/opbergruimte etc….

Op de plaats van de oude directgestookte Brink luchtverwarmer is nu een indirect gestookte Brink Elan 25 luchtverwarmer gemonteerd die door de nieuwe Intergas HRE cv-zijdig wordt aangestuurd, deze combinatie werkt perfect en zorgt voor een aangename comfortabele warmte in de woning d.m.v. de modulerende regeling van de cv- combiketel en de temperatuurgestuurde systeemventilator van de BRINK Elan 25 luchtverwarmer.

Door deze aanpassing is er verbazend veel extra opberg ruimte ontstaan die de bewoners weer als extra kast kunnen gebruiken.