Brink luchtverwarming

Luchtverwarming, in de volksmond vaak  heteluchtverwarming  genoemd is hoofdzakelijk weggelegd door Brink Climate Systems aangewezen bedrijven die gespecialiseerd zijn op dit vakgebied.

Brink Luchtverwarming!

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis!

Thuiskomen na een vakantie of lange dag werken is heerlijk. Nog fijner is het als uw huis meteen de temperatuur heeft die u wenst, of dat nu behaaglijk warmer of verfrissend koeler is, en er geen muffe luchtjes hangen. Dit realiseert u alleen met de elite onder de verwarmingssystemen: Brink luchtverwarming. Luchtverwarming is een centrale manier van verwarming die direct de lucht verwarmt. Er gaat daarmee géén tijd verloren aan het eerst opwarmen van radiatoren die de lucht moeten verwarmen. Dit innovatieve type verwarming brengt continu verse, gefilterde lucht in de temperatuur van uw keuze naar de verschillende ruimten in uw huis of (kantoor) gebouw. De verdeling van lucht is gelijkmatig: overal een aangename temperatuur en overal gezonde lucht. Fluisterstil, zonder tocht, zonder geurtjes. En zonder gedoe: u realiseert dit behaaglijke, gezonde binnenklimaat met slechts één druk op de knop of voorgeprogrammeerd. Luchtverwarming is – kortom – één systeem dat alles kan: verwarmen, koelen, ventileren en warm tapwater genereren. U installeert het bij voorkeur bij de nieuwbouw van uw woning of gebouw, maar ook een latere toepassing (bijvoorbeeld bij renovatie of aanbouw) is mogelijk. Waar u ook voor kiest: het systeem is vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in de woning en biedt u optimale inrichtingsvrijheid

GezondheidGelijkmatige, gezonde temperatuur en continue aanvoer van verse lucht.

Om gezond te kunnen wonen en werken is de continue aanvoer en filtering van verse lucht, afvoer van vervuilde lucht en een gelijkmatige temperatuur van wezenlijk belang. Met luchtverwarming bent u verzekerd van dit gezonde binnenklimaat: overal is het aangenaam koel of warm en overal is gezonde lucht. Dit heeft een gunstig effect op allergieën en voorkomt irritatie aan de luchtwegen, zeker in combinatie met het optionele fijnstoffilter. Ook uw prestaties en concentratievermogen worden positief beïnvloed. Bovendien voorkomt u lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld nek of rug: u hoeft niet meer te ventileren met een raampje open (en de bijkomende tocht) voor verkoeling en verse lucht. U bedient simpelweg met één vingertop het systeem voor het gewenste binnenklimaat.

ComfortVoldoende warm water en in alle vertrekken warmte of verkoeling waar u zich het prettigst bij voelt .

Behaaglijk wonen en werken begint met een aangename leefomgeving waarin u zelf de regie hebt. U bepaalt hoe warm of koel u het in huis wilt hebben, hoeveel warm water u wilt gebruiken en wanneer. Dit kan meteen, zonder daarvoor veel moeite te doen. Daarbij wilt u zonder nadenken verzekerd zijn van verse lucht, warm water en een gelijkmatige verdeling van de warmte of koelte op precies die manier die bij ú past.

GemakMet één druk op de knop direct de temperatuur die u wilt.

De luchtverwarmingssystemen van Brink, of u nu kiest voor de meest luxe variant of een basissysteem, bieden u al deze mogelijkheden. U haalt simpelweg één systeem in huis dat alles kan, dat uw huis direct op de temperatuur brengt die u wilt zodat u altijd – of dat nu ’s ochtends vroeg is wanneer u uit bed stapt of wanneer u na een dag werken thuiskomt – in een aangename omgeving verblijft. En mooi meegenomen: in uw woning of gebouw komen geen radiatoren of convectoren meer, zodat u alle ontwerp- en inrichtingsvrijheid behoudt.

DuurzaamheidHoog rendement, besparing op energiekosten en lage CO2 -uitstoot.

Een duurzaam gebouw heeft een lange levensduur, behoudt zijn waarde en gaat spaarzaam om met energie. Met luchtverwarming bent u verzekerd van de optimale bijdrage aan duurzaamheid. U verwarmt, koelt en ventileert uw woning of gebouw zonder veel energie te verbruiken: u gebruikt precies de energie die nodig is en er hoeft nergens een raampje open (met alle energieverlies van dien). Duurzaam verwarmen, koelen en ventileren met luchtverwarming zorgt ten slotte niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een lagere milieubelasting. En daarmee verkleint u uw ecologische voetstap en vergroot u uw aandeel in een beter milieu.