Vloerisolatie – plafondisolatie – plafond isoleren

Minder overlast door plafondisolatie!

U woont in een wat oudere woning en zoekt geluidsisolatie? Inderdaad, niets is zo hinderlijk om voortdurend de geluiden van uw buren te horen. Dat verstoort uw privacy en rust. Wilt u een eenvoudige oplossing zonder al te veel gedoe. Laat dan uw plafond isoleren. De plafondisolatie ( Easycellvlokken ) maakt uw woning weer behaaglijk en … stil!

Oudere huizen, holle klankkasten
Tijdens de bouw van naoorlogse woningen is er vaak maar weinig aandacht besteed aan geluidsisolatie. De plafonds / vloeren van deze huizen zijn vaak van hout met een holle ruimte tussen de vloer en het onderliggende plafond. Behoorlijke klankkasten dus! Daardoor is het mogelijk dat u de buren bijna letterlijk kunt verstaan. Plafondisolatie (of vloerisolatie voor de tussenvloer) met cellulose vlokken is dan DE oplossing.

Kosten plafond isoleren
De kosten van het plafond isoleren bedragen voor een gemiddelde eengezinswoning ongeveer 1.400 tot 1.800 euro. Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals de bereikbaarheid van de ruimte en de aan te brengen laagdikte. Een prijs voor uw plafond isoleren? Neem gewoon eens contact met ons op voor een – geheel vrijblijvende! – offerte.