Solundo Glazen-schuifdeuren

Glazen schuifwand, een must voor elke terrasoverkapping

Glazen schuifdeuren overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras of glazen schuifwanden buiten: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Een glazen schuifwand buiten, wie wil dat nu niet? Meer comfort op uw terras; onze glazen schuifdeuren voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben. Met glazen deuren overkapping of glazen schuifwanden terras kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Bovendien vergroot u met onze glazen deuren overkapping de waarde van uw woning! Bekijkt u zelf maar eens de foto’s van een glazen schuifwand buiten met overkapping.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten of glazen schuifpanelen op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen deuren voor overkapping of glazen schuifwand buiten op balkon.

De glazen schuifwanden voor overkapping bestaan uit aluminium boven- en onderrrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen. Gecombineerd met de veilige glaspanelen van 64 cm, 82 cm of 98 cm breed en vele hoogtevarianten, kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glazen schuifpui buiten, oftewel glazen schuifpanelen. De glazen schuifdeuren voor overkapping of glazen schuifdeuren voor buiten kunnen met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen. Dat maakt het totaalplaatje van glazen schuifdeuren overkapping natuurlijk compleet!
Een glazen schuifwand voor overkapping is standaard leverbaar in drie kleuren: crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016) of verkeerswit (RAL9016). Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos.

U ziet, er zijn glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifdeuren buiten voor balkon in alle soorten en maten. Voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen schuifwand overkapping die past bij uw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor glazen schuifdeuren overkapping of glazen schuifwanden voor buiten.

Klik hier om direct naar onze webshop glazen schuifwand voor overkapping te gaan